Neste artist ut er en kjent skikkelse i Grenlands-området som har holdt på med musikk og rock i mer enn tyve år, og som nå er klar med sitt andre soloalbum.

Neste artist ut er en kjent skikkelse i Grenlands-området som har holdt på med musikk og rock i mer enn tyve år, og som nå er klar med sitt andre soloalbum.
Debuten som kom sent i 2014, Break Down Free, mottok strålende kritikker på ulike blogger og i lokalavisene.
Albumet fikk særlig mye skryt for sitt varierte uttrykk, den gode produksjonen, og ikke minst for sine gode låter.
Referanser som ble tatt i bruk var Elvis Costello, Neil Young, Matthew Sweet, Hank Williams og The Kinks.
Christoffer Kid Andersen var produsent på den første skiva, og spilte bl.a. gitar og orgel. Det var dessuten han som hadde samlet sammen en gjeng dyktige studiomusikere som utgjorde bandet, og skiva ble spilt inn i hans Greaseland Studios i San Jose, California.

Når denne kultlegenden nå slipper sin andre soloplate så har han ikke endret på suksessformelen. Kid Andersen har de samme oppgavene, kona Lisa Leuschner Andersen korer, trommeslager Jason Hansen er med, og Kim Wild har også denne gangen bidratt på tekstfronten. «Never change a winning team» har mye for seg, og Holt har kun valgt å ytterligere krydre det som allerede funker. Ei blåserekke skaper feststemning på utvalgte spor, mens ei fele har funnet veien til to låter. Med andre ord, Mundania Street er akkurat så eklektisk som vi forventer at et album fra denne fronten skal være.

Vi gleder oss stort til Cesh inntar årets festival for å rocke rødmalinga av låveveggen og fletta av alle som er på besøk.