Med en helt særegen sound og et sterkt liveshow, har disse gutta klart å bli en av de mest lovende actsa i det norske raplandskapet. De fikk fire femmere for konserten på by:Larm, og ble omtalt som en av festivalens høydepunkter.

Med en helt særegen sound og et sterkt liveshow, har disse gutta klart å bli en av de mest lovende actsa i det norske raplandskapet. De fikk fire femmere for konserten på by:Larm, og ble omtalt som en av festivalens høydepunkter. Våren 2016 slapp de sin første offisielle utgivelse “115 drømmer”, som fikk terningkast fem i bl.a. Bergens Tidende og Natt&Dag.
Med 115 drømmer i bagasjen ble de booket til bl.a. Slottsfjell hvor de spilte et ellevilt show som resulterte i terningkast fem i Gaffa.
“Med enkle grep (som velfungerende bruk av mikrofon med klang) og imponerende scenekontroll viser halvtimen på John Dee hvorfor den Slottsfjell-aktuelle gruppa ikke bare lager glimrende låter, men også er en solid live-act å regne med i tiden framover.”
– Dagbladet, anmeldelse av by:larm 2016, terningkast 5
I tillegg til å være rapgruppe, har guttene startet opp det fremadstormende kollektivet Vibbefanger som ble lansert i Oslo sommeren 2016 ved å selge ut Parkteaterethvor gutta spilte sammen med Fieh.
Rapgruppa har brukt høsten 2016 på å
lage et mer dynamisk liveshow, og jobber med ny EP som kommer våren 2017.