En levende legende straight outta Sognefjorden. I løpet av det siste året har karrieren hans tatt enorm fart.

En levende legende straight outta Sognefjorden. I løpet av det siste året har karrieren hans tatt enorm fart. Singelen “Havanna” nærmer seg en million lyttinger, og hit-oppfølgeren “Fredag” ble listet på P3 og er med i første episode av
tredje sesong i SKAM. Han har tidligere gitt ut EP´ene “Mestertyv” og “Under Skyen”, og slipper snart sin første offisielle utgivelse.
Han flyttet til Bergen i 2013, ble booket til sin første konsert av gjengen bak Hester V75 og ble ikke lenge etter med i det fremadstormende kollektivet Vibbefanger.
Siden den gang har han bl.a. spilt en publikumslovpriset konsert på Slottsfjell, og debuterte på et nesten utsolgt Parkteateret i Oslo høsten 2016, hvor han rakk å stagedive hele tre ganger. Utenom fantastiske musikkvideoer og fengende lyrics er han også kjent for hyperenergiske live-shows med sin bror bak spakene, og faste makker Adeo546 som hypeman.
Dette er mannen som kaster Store P av tronen og etter alt og dømme vil overta kroningen som favorittrapper`n til favorittrapper´n din.